Особливості фізкультурно-оздоровчої діяльності студентів з діагнозом цукрового діабету: рекомендації та обмеження - Юр'єв, В. Є.; Бочкарев, Сергій Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на розв’язання широкого кола питань, що виникають у процесі занять фізичним вихованням та спортом у тих студентів-спортсменів, котрі страждають на цукровий діабет.
Keywords: спорт; фізичне виховання; здоров'я студентів; ендокринна система; захворювання; інсулін; кореляційні взаємозв’язки; гормони