Педагогічні особливості підготовки майбутніх фахівців за спеціальністю "Цивільна безпека" - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Сухенко, Ольга Валеріївна (My University, 2023)
Зростання кількості надзвичайних ситуацій, складність їх ліквідації, вимагають удосконалення підготовки бакалаврів-інженерів за спеціальністю 263 «Цивільна безпека». Велику значущість у навчанні та підготовці бакалаврів-інженерів за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» має педагогічна технологія, як продумана в усіх деталях модель педагогічної діяльності з проектування, організації та проведення навчального процесу з безумовним забезпеченням комфортних умов для студента та викладача.
Keywords: цивільна безпека; інженер з охорони праці; педагогічна технологія; педагогічні умови