Процес управління еколого-економічною безпекою підприємства - Черчик, Артур Олегович (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті зроблена спроба розвитку теорії та практики управління еколого-економічною безпекою підприємства на основі процесного підходу. Узагальнено існуючі підходи до визначення сутності та етапів процесу управління безпекою підприємства. Уточнено сутність процесу управління еколого-економічною безпекою підприємства, обґрунтовано його етапи з урахуванням специфіки діяльності лісових господарств.

In the article the attempt of development of the theory and practices of management of ecological-economic safety of the enterprise on the basis of the process approach. It summarizes the existing approaches to definition of essence and stages of the process safety management of the enterprise. Refined essence of the process of management of ecological-economic safety of the enterprise, grounded steps with a specific activity of forestry.
The process of ecological and economic security of the enterprise
Keywords: лісогосподарське підприємство; процесний підхід; ЕЕБ; суб’єкт бізнес-процесу; forest enterprise; process approach