Методичні вказівки до виконання бакалаврських дипломних проектів та робіт - Гриб, Олег Герасимович; Карпалюк, Ігор Тимофійович; Донецька, Тетяна Сергіївна; Дяченко, Олександр Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У методичних вказівках подається методологія виконання дипломних проектів (робіт) освітнього рівня бакалавр у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка. Наведено загальні методичні вказівки щодо змісту та оформлення проектів (робіт). Розглянуто побудову та наповненість пояснювальної записки, формування графічного матеріалу. Розібрано правила створення усної доповіді. Наведено приклади оформлення супровідних документів і матеріалів до дипломного проекту (роботи).
Keywords: методичні вказівки; загальні вимоги; організація дипломного проектування; основні етапи дипломного проектування; структура пояснювальної записки; вимоги до оформлення пояснювальної записки; захист кваліфікаційних робіт