Чоні, І. В.2017-11-152017-11-152008Чоні І. В. Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 12. – С. 89-93.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32761В результаті наукових досліджень запропоновано нову технологію виробництва соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи.ukмайонезиемульгатористабілізаторирецептуранекрохмальні полісахаридитехнологічний процесСпосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупиArticle