Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи - Чоні, І. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В результаті наукових досліджень запропоновано нову технологію виробництва соусів на емульсійній основі з борошном гречаної крупи.
Keywords: майонези; емульгатори; стабілізатори; рецептура; некрохмальні полісахариди; технологічний процес