Методичні вказівки з виконання випускної кваліфікаційної роботи на тему: "Проект вузла одоризації на газорозподільній станції" - Григоров, Андрій Борисович; Сінкевич, Ірина Валеріївна; Мардупенко, Олексій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Методичні вказівки призначені для надання студентам необхідної допомоги у належній підготовці та виконанні випускної кваліфікаційної роботи бакалавра з хімічної технології. У методичних вказівках детально наведено основні вимоги до змісту і структури випускної кваліфікаційної роботи з хімічної технології у цілому та теоретичні основи, технологічні схеми, розрахунок основного обладнання вузла одоризації на газорозподільній станції. Призначені для бакалаврів спеціальності "Хімічні технології та інженерія".
Keywords: методичні вказівки; дипломна робота; одоризація природного газу; газотранспортна система; дозуючий насос; розрахунок газопроводу