Аналіз впровадження технологічних інновацій в сучасних умовах інноваційного розвитку економіки України - Долина, Ірина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Актуальність проблем інноваційного розвитку сьогодні в умовах нової економіки та інтеграції інноваційних процесів – це проблема інтеграції науки і виробництва, інновацій і інвестицій, а також розвитку науки і техніки. У статті розглянуто проблему інтеграції інноваційного потенціалу країни у науково-технічну інноваційну діяльність.

The urgency of the problem of innovative development today in the conditions of modern economy and integration of the innovative processes is the problem of integration of science and production, innovation and investment, as well as the development of science and technology. The article is devoted to the problems of integration of the innovative capacity of the country in scientific and technical innovative activity.
Keywords: рейтинги економіки; діяльність інноваційна; потенціал інноваційний; ефективність; виробництво; ratings of economy; development of innovative activity; innovative potential; efficiency; production