Розрахунок глибини дефектного шару, що утворюється при зубошліфуванні тарільчастими кругами - Якимов, О. О.; Бовнегра, Л. В.; Корнещук, І. Т. (НТУ "ХПІ", 2015)
Отримана формула, по якій можна разраховувати глибини проникнення припіків, що утворюються при багатопрохідному зубошліфуванні суцільними і переривчастими абразивними кругами. Запропонована формула може бути використана технологом для проектування переходів зубошліфування на верстатах, що працюють тарілчастими абразивними кругами за методом огинання.
Keywords: шліфування сталі; теплове джерело; число Пеклі; температура; цементовані сталі