Лук’яненко, Ю. В.Шутинський, О. Г.2022-10-052022-10-052021Лук’яненко Ю. В. Математична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної форми / Ю. В. Лук’яненко, О. Г. Шутинський // Інформатика, управління та штучний інтелект : тези 8-ї міжнар. наук.-техн. конф., Харків – Краматорськ, 16-19 листопада 2021 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Тарасенко В. П., 2021. – С. 87.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58350ukтехнологія виробництва маргаринівчастина топленого яловичого жируферментативна активністьемульгуюча здатністьнапівтверді агрегатистворення емульсійМатематична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної формиThesis