Специфіка надання фітнес послуг онлайн для жінок початкового рівня фізичної підготовки - Красюк, Д. Д.; Полякова, Оксана Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Виклики, які випали на долю нашої країни за останні п’ять років надали можливість переоцінити та адаптуватись до дистанційної реальності. Пандемія та повномасштабне вторгнення змусили передивитись тренувальний процес і перенести його в онлайн режим. Цей процес привніс в життя фітнес тренерів нові питання та задачі, одна з яких: проблематика, специфіка та особливості групових онлайн тренувань для жінок, які тільки починають знайомство з фітнесом.
Keywords: фітнес; тренувальний процес; онлайн режим; початкові групи; вдосконалення організації; групові тренування; тренер; фізична підготовка; мотивація