Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з навчальної дисципліни "Аналітичний інструментарій фінансово-економічної безпеки" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна; Ткаченко, Марина Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета дисципліни: вивчення методичних підходів до вирішення проблеми впровадження інструментарію фінансово- економічної безпеки підприємств, опанування знань та навичок, необхідних для: - аналізу та діагностики фінансово-економічного стану підприємства; - формування вмінь виявляти порушення фінансової, банківської, бюджетної, податкової, страхової, кадрової, та інших складових дисципліни, аналізувати і встановлювати причини їх виникнення та шляхи подолання; – формування вмінь правильно проводити заходи і використовувати засоби, контролювати виконання пропозицій щодо усунення виявлених недоліків, порушень і загроз економічній безпеці підприємства; – виявлення та оцінки загроз економічній безпеці підприємства; – розробки та впровадження заходів щодо захисту фінансово-економічної безпеки підприємства.
Keywords: конспект лекцій; економічна діяльність; фінанси; підприємницька діяльність; ринкові відносини; конкурентоспроможність