К оценке сложности ПЛИС-реализаций процессоров быстрых теоретико-числовых преобразований - Ивашко, Андрей Владимирович; Лунин, Денис Александрович (НТУ "ХПИ", 2008)
У статі розглянуті методи побудови структур процесорів швидких теоретико-чисельних перетворень, які можуть виявитися корисними для оцінки спектрально-кореляційних характеристик сигналів. При виборі структур бралася до уваги можливість їх реалізації на основі ПЛІС технологій. Приведені кількісні оцінки апаратної складності і продуктивності процесорів для різних порядків моделей.

The methods of construction of fast number theoretic transforms processors structures which can be useful for the estimation of spectral-correlation properties of signals are considered in the article. At the choice of structures possibility of their realization on basis FPGA was taken into account. The quantitative estimations of productivity of processors are resulted for the different orders of models.
Keywords: автокорреляционные функции; АКФ; ТЧП; арифметико-логическое устройство; ОЗУ; программируемые логические интегральные схемы; ПЛИС; устройство быстрого вычисления