Ефективне управління основними фондами на підприємстві - Чобіток, В. І.; Пасько, Н. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
Досліджено теоретичні аспекти ефективного використання та управління основними фондами на підприємстві, проаналізовано визначення поняття «основні фонди», розроблено механізм підвищення рівня використання основних фондів на підприємстві.

Theoretical aspects of effective use and management of fixed assets at the enterprise are investigated, concept "fixed assets" definition is analysed, the mechanism of increase of level of use of fixed assets at the enterprise is developed.
Effective management of fixed assets for enterprise
Keywords: умови господарювання; основні фонди підприємства; економічна ефективність фондів; інвестиційний клімат; fixed assets of the enterprise; economic efficiency funds; investment climate