Інформаційно-комунікаційні технології як засіб підвищення якості навчального процесу в системі післядипломної медичної освіти - Касьянова, Олена; Швецова, Ганна; Шахова, Гульнара (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У статті розглянуто актуальність використання ІКТ на основі мультимедійних технологій як засобу підвищення якості навчального процесу у системі післядипломної освіти. У статті виокремлено можливості інтерактивної дошки і програмного забезпечення Smart Notebook, які можна використовувати в організації навчального процесу сучасних фахівців з охорони здоров’я в системі післядипломної освіти. Наведено приклади елементів навчально-методичного забезпечення, розроблених в середовищі програмного забезпечення Smart Notebook.

The article discusses the relevance of the use of ICT-based multimedia technology as a means of improving the quality of the educational process in the system of postgraduate education. The article highlights the features of interactive whiteboard and Smart Notebook software, which can be used in the educational process of modern health professionals in the system of postgraduate education. Examples of teaching and methodological elements developed in the Smart Notebook software are provided.
Information & communication technologies as a means of improving the quality of the educational process in the system of postgraduate medical education
Keywords: професійна діяльність; мультимедійні технології; навчально-методичне забезпечення; програмне забезпечення Smart Notebook; professional activity; multimedia technologies; teaching and methodological support; Smart Notebook software