Підприємницький потенціал торговельного підприємства: зміст, особливості та чинники формування - Краснокутська, Наталія Станіславівна; Бубенець, Ірина Георгіївна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2013)
Розглянуто підходи до дефініції підприємницького потенціалу підприємства та визначено його сутність. Виявлено особливості формування підприємницького потенціалу торговельного підприємства; розкрито зміст чинників і запропоновано систему принципів його формування.

The paper considers approaches to the definition of the entrepreneurial potential of the enterprise and defines its essence. The research also reveals features of formation of the entrepreneurial potential of the trade enterprise; discloses the factors and proposes the principles of its formation.
Keywords: підприємницький потенціал; підприємницькі здібності; кадрова політика; торговельне підприємство; entrepreneurial potential; entrepreneurial skills; personnel; business idea; trade enterprise