Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Управління експортно-імпортними операціями" - Чайкова, Олена Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розрахункове завдання – важливий етап навчального процесу і один з елементів науково-дослідної роботи студента в його спрямованості до одержання вищої кваліфікації бакалавра. Розрахункове завдання повинно відповідати таким вимогам: бути самостійним дослідженням, присвяченим вирішенню актуальних питань в області експортно-імпортних операцій; включати в себе елементи нових розробок, які сприяють ефективному вирішенню проблем порушених в цій роботі; відповідати загальноприйнятим вимогам і правилам оформлення науково-дослідних робіт. Розрахункове завдання рекомендується виконувати за допомогою комп’ютерних програм при оформленні й у розрахунках, наприклад, у WORD, ECXEL.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; експортно-імпортні операції; міжнародний бізнес; міжнародна торгівля товарами; міжнародна торгівля послугами