Підходи до класифікації товарів промислового призначення: інституціональний аспект - Попадинець, Олена Василівна; Яцина, Вікторія Валентинівна (My University, 2016)
Проаналізовано основні підходи до класифікації товарів промислового призначення за різними ознаками. Обґрунтовано необхідність визначення класифікаційних критеріїв розподілу товарів за рівнем їх специфічності. Запропоновано розмежування товарів промислового призначення за атрибутами трансакції на ідіосинкратичні, недосконало імітуємі та стандартизовані.

The basic approaches to the classification of the manufactured goods on various grounds. The necessity of determining the classification criteria for the allocation of goods over the level of their specificity. The proposed separation of industrial goods according to the transaction attributes to idiosyncratic, imperfectly imitated and standardized.
Approaches to industrial goods classification: the institutional aspect
Keywords: атрибути трансакції; економіка; ідіосинкратичні товари; недосконало імітуємий товар; стандартизований товар; industrial goods; transaction attributes; idiosyncratic goods; imperfectly imitated goods; standardized goods