Рами візків вітчизняного виробництва для вагонів метрополітену - Бірюков, Сергій Віталійович; Юрченко, Олександр Анатолійович (Вінницький національний технічний університет, 2025)
Розглянуто конструкції рам різних типів візків рухомого складу метрополітену. Вказано на особливості конструкції та несправності, які можуть виникати при експлуатації. The article deals with the construction of frames of different types of subway bogies. The design features and malfunctions that may occur during operation are indicated.
Bogie frames of domestic production for subway cars
Keywords: метрополітен; візок вагону; рама візка; конструкція; балка; повідці; шпинтон; underground; carriage; carriage frame; structure; beam; leashes; spindle