Технології захисту поліграфічної продукції - Азаренков, Володимир Ілліч (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Навчальний матеріал підготовлений відповідно до програми навчальної дисципліни "Технології захисту поліграфічної продукції" для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Рукопис містить загальну характеристику засобів, методів забезпечення захисту та компонентів видавниче-поліграфічної продукції від несанкціонованих доступу, виготовлення та використання.
Keywords: текст лекцій; захищена поліграфія; технологічний захист; фізико-хімічний захист; поліграфічний захист; технологія радужної голографії; захист електронних видань