Олімпійський рух під час воєнних дій в Україні - Назаренко, І. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямоване на виявлення проблем олімпійського руху в Україні під час воєнного стану, виявлення ставлення міжнародної спортивної спільноти щодо подій, які відбуваються в нашій країні.
Keywords: спортивна інфраструктура; воєнні дії; спортсмени; олімпійські принципи та ідеї; sports infrastructure; military actions; athletes; Olympic principles and ideas