Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаЖадан, Тетяна Андріївна2024-09-042024-09-042024Якименко-Терещенко Н. В. Інноваційні рішення в ресторанному господарстві / Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 940.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/80822У тезах доповіді розглянуто такі інноваційні рішення в ресторанному господарстві, як: штучний інтелект (AI), машинне навчання (ML) та Інтернет речей (IoT), які сприяють оптимізації операцій, удосконаленню програм управління якістю, максимізації відповідності вимогам, покращенню клієнтського досвіду.ukконкуренціяінноваціїонлайн-замовленняшвидке харчуванняІнноваційні рішення в ресторанному господарствіArticlehttp://orcid.org/0000-0001-6544-7602