Передумови стійкого економічного розвитку підприємства в умовах невизначеності та ризику - Краснощокова, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті вивчається категоріальний апарат інноваційної складової стійкого економічного розвитку підприємства. Особлива увага приділяється визначенню сутності понять «інноваційна діяльність» та «інноваційний процес», що є базою для проведення подальших досліджень у обраній сфері.

The categorical apparatus of innovative component of enterprise sustainable economic development is researched in this article. Special attention is paid to defining the essence of the concepts of "innovation activity" and "innovation process", which forms the basis for further researches in chosen area.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; інноваційний процес; economic development; innovation; innovative activity; innovative process