Формування креативної особистості у вищих педагогічних навчальних закладах - Бойчук, Віталій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті автор розглядає важливість художньо-графічної підготовки майбутніх учителів технологій на сучасному етапі у вищих педагогічних навчальних закладах.

In the article the autor shows importance of the artistic-grapfic training for future teachers of technologies in the modern stage in higher pedagogical educational esnablishments.
Creative personality formation in higher educational institutions
Keywords: освіта вища; підготовка професійна; підготовка фахівців; підготовка кадрів; графіка художня; учитель технологій; professional preparation; art graphics; teacher of technology