Напрями розвитку стратегічного управлінського обліку в інноваційній економіці - Єршова, Наталя Юріївна (Міжнародний гуманітарний університет, 2017)
У статті узагальнено особливості та характеристики інноваційної економіки, які визначають основні напрями розвитку стратегічного управлінського обліку. Обґрунтовано значення інформації стратегічного управлінського обліку в процесі набуття нових організаційних знань. Визначено вплив соціально-економічних факторів на необхідність розвитку стратегічного напряму управлінського обліку

In the article, features and characteristics of the innovation economy, which determine the main directions for the development of strategic management accounting, are summarized. The value of the information of strategic management accounting in the process of formation of new organizational knowledge is justified. The impact of socio-economic factors on the need for development of strategic direction of management accounting is proved.
Directions of development of strategic management accounting in the innovative economy
Keywords: інноваційна економіка; стратегічний управлінський облік; управління підприємством; innovation economy; strategic management accounting; enterprise management