Оцінка споживчої привабливості промислової продукції із застосуванням методів таксономії - Романчик, Тетяна Володимирівна; Городнов, Вячеслав Петрович (Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, 2009)
Використовуючи методи таксономічної оцінки, пропонується визначити ступінь привабливості для споживачів певних марок автомобілів, представлених на ринку, з точки зору їх технічних характеристик.
Keywords: привабливість продукції; таксономічне впорядкування; таксономічна відстань; таксономія; багатомірний аналіз; матриця спостережень