Про вплив способу життя на здоров'я людини - Берестова, О. Ю. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
У цій статті визначається значення фізичної культури у житті людини. Наводяться результати аналізу впливу занять спортом на здоров’я, фізичний стан, а також спосіб життя взагалі.
Keywords: здоровий спосіб життя; фізичне виховання; фізичний стан; healthy lifestyle; physical education; physical condition