Зінченко, Марія ГеоргіївнаПотапенко, А. І.2019-08-062019-08-062017Зінченко М. Г. Використання електроконтактного нагрівання для отримання кулінарної продукції / М. Г. Зінченко, А. І. Потапенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 27.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41959ukтеплова обробкатеплова напругахлібопекарне виробництвоавтоматизація виробничих процесівпристрої комбінованого випіканнякомбінована теплова обробкаВикористання електроконтактного нагрівання для отримання кулінарної продукціїThesis