Керамічна маса для виготовлення облицювального керамічного клінкеру - Щукіна, Людмила Павлівна; Рищенко, Михайло Іванович; Білостоцька, Любов Олександрівна; Павлова, Людмила Василівна; Федоренко, Олена Юріївна; Корж, Михайло Валентинович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Керамічна маса для виготовлення облицювального керамічного клінкеру містить глину та ваграночний металургійний шлак.
Keywords: патенти; будівельні матеріали; хімічний склад компонентів керамічних мас; клінкерні вироби; властивості керамічної маси