Підвищення конденсатовилучення виснажених газоконденсатних покладів шляхом перепуску високонапірного газу - Половинка, В. Ю. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2023)
В даній роботі було розглянуто шляхи підвищення конденсатовилучення виснажених газоконденсатних покладів шляхом перепуску високонапірного газу. Також, було розглянуто спосіб підвищення конденсатовилучення шляхом перепуску газу у виснажений поклад на прикладі Тимофіївського нафтогазоконденсатного родовища.
Keywords: конденсат; конденсатовилучення; сайклінг-процес; пластовий тиск; високонапірний газ