Фразеологія - Нагайцева, Ніна Іванівна; Романов, Юрій Олександрович (ТОВ "Цифра Принт", 2021)
Даний посібник присвячено російським фразеологізмам, їхнім особливостям в семантиці і структурі та їхній етимології. Посібник складається з теоретичної частини, вправ, алфавітних списків фразеологізмів з їхніми тлумаченнями російською, українською та англійською мовами. Посібник призначено для студентів-іноземців порогового рівня володіння російською мовою (В1 і вище), а також для іноземних аспірантів та стажистів.

This study guide is devoted to Russian phraseological units, their features in semantics and structure, and their etymology. The study guide consists of a theoretical part, exercises, and alphabetical lists of phraseological units with their interpretations in Russian, Ukrainian, and English. The study guide is intended for international students of threshold level of the Russian language proficiency (B1 and higher), graduate students, and trainees.
Phraseology
Keywords: навчальний посібник; російські фразеологізми; студенти-іноземці; ідіоматичність; синонімія; антонімія; a study guide; idiomaticity; phraseological units; synonymy; antonymy