Формування критеріїв якості рекламного відео з використанням методу аналізу ієрархій Сааті - Пушкар, Олександр Іванович; Татаринцева (Курбатова), Юлія Леонідівна; Заіченко, Інна Максимівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У статті обґрунтовані критерії якості рекламного відео з використанням методу аналізу ієрархій Сааті. Завдяки запропонованим рекомендаціям, підприємство може розставити пріоритети в процесі розробки відеоконтенту та більше уваги зосередити на значущих критеріях, що впливають на кінцевий результат. Доведено рівнозначність впливу на якість відеоролику таких критеріїв, як рівень кваліфікованості персоналу, якість сценарію, ціна та швидкість створення, технічне оснащення. Інші критерії менш важливі, проте мають свій внесок.

The article contains substantiated criteria for the quality of an advertising video using the Saaty hierarchy analysis method. Thanks to the proposed recommendations, the enterprise can prioritize the video content development process and focus more on the significant criteria that affectthe final result. The equivalence of the influence on the quality of the video of such criteria as the level of personnel qualifications, the quality of the script, the price and speed of creation, technical equipment has been proved. Other criteria are less important, but have their own contribution.
Formation of quality criteria of advertising video using the method of analysis of the Saati hierarchy
Keywords: відеоролик; реклама; video; advertising