ГІС-підтримка управління орендою нерухомого майна - Шипулін, В. Д.; Білоконєва, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Метою дослідження є визначення шляхів обґрунтування методологічних підходів до аналізу процесів розвитку ринку оренди нерухомого майна та практичного застосування цих методів у програмному середовищі ГІС

Research objective is determination of ways of a substantiation of methodological approaches to the analysis of developments of the market of rent of real estate and practical application of these methods in software environment GIS
Keywords: оцінка; бази даних; геоінформаційні системи; ринок; інфраструктура; аналіз; rent; real estate; estimation; databases; geoinformation systems