Стенд контролю основних характеристик теплових перетворювачів - Григоренко, Ігор Володимирович; Тверитникова, Олена Євгенівна; Коржов, І. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуті питання розробки та експлуатації стенду контролю основних характеристик теплових перетворювачів. Розглянуті особливості температурних вимірів за допомогою терморезисторів та термопар, та питання визначення їх метрологічних характеристик.

In close questions of working out and operation of a stand for control of basic characteristics in thermal converters are discussed. Features of temperature measurements by means of thermoresistors and thermocouples and their metrological characteristics are considered.
Stand for basic characteristic control in thermal converters
Keywords: розробка; експлуатація; тепературні виміри; терморезистори; термопара; thermal converters; metrological characteristics; control