Перспективи розвитку агропромислового комплексу України - Манєвська, Анастасія Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2021)
Доведено, що агропромислова політика в залежності від правильності чи неправильності її побудови здатна перетворити такі регіони або в потужні економічні території, або в нерозвинені анклави. Тому необхідна програма з підтримки АПК, спрямована на подолання аграрної кризи в Україні. Це дозволить мати нову актуалізовану аграрну політику і відповідну їй економічну модель функціонування АПК.
Keywords: розвиток; комерціалізація; інтелектуальна власність; інноваційні технології; аграрні підприємства