Формування складових економічної ефективності сталого розвитку машинобудування України - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Пономарьов, Владислав Дмитрович (Одеський національний технологічний університет, 2024)
В доповіді обгрунтовано, що стійкість господарюючого суб'єкта досягається за рахунок сукупності окремих, одиничних і часткових рівноваг, які визначаються в рамках його окремих елементів через систему контрольних пунктів. Вона буде вищою, коли сукупність стійких рівноваг (здатності підтримувати/повертатися до абсолютних значень контрольних точок) господарюючого суб'єкта перевищує кількість нестійких.
Keywords: машинобудування; сталий розвиток; концепція; системні виклики