Психологічна безпека здобувачів освіти в умовах війни - Новік, Т. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження присвячене аналізу впливу віддаленого навчання на психологічну безпеку здобувачів освіти в умовах війни та пропонує інноваційні методи підтримки їх психічного здоров'я.

The study focuses on analyzing the impact of remote learning on the psychological safety of students during wartime and offers innovative methods to support their mental health.
Psychological safety of student during wartime
Keywords: психологічна безпека; дистанційне навчання; психічне здоров'я; здобувачі освіти; умови війни; інноваційні методи; psychological safety; remote learning; mental health; students; wars