Удосконалення управління проектами в трансформаційній економіці - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля, 2010)
Наведено доцільність проведення маркетингової структуризації інноваційних проектів за умов трансформаційної економіки. Визначено етапи розроблення маркетингової структури інноваційних проектів.
Keywords: трансформаційна економіка; управління проектами; інноваційні проекти