Ефективність діджиталізації виробничих процесів на промисловому підприємстві - Шеін, Євген Сергійович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, що завдяки цифровізації підприємства можуть оперативно аналізувати великі масиви даних, оптимізувати робочі процеси та приймати більш обґрунтовані управлінські рішення. Впровадження розумних датчиків та автоматизованих систем моніторингу дає можливість підвищити рівень контролю за станом обладнання, запобігати аварійним ситуаціям і продовжувати життєвий цикл техніки
Keywords: нформаційні технології; діджиталізація; ефективність; бізнес; промислові підприємства