Системи для вимірювання температури при випробуванні на вогнестійкість - Миргород, О. В.; Пирогов, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
В роботі розглянуто системи для вимірювання температури в печі при проведенні випробувань матеріалів на вогнестійкість.

The work deals with systems for measuring the temperature in the furnace when testing materials for fire resistance.
Systems for measuring temperature during fire resistance testing
Keywords: випробувальне обладнання; системи вимірювання температури; testing equipment; temperature measurement systems