Пенсійна реформа в Україні: основні тези - Кириченко, Карина Сергіївна; Ларка, Людмила Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Розглянуто особливості пенсійного страхування населення України у світлі пенсійної реформи.
Keywords: пенсійна реформа; страховий стаж; пенсійне страхування