Особистість в соціальних організаціях - Агаларова, Карина Адільївна; Байдак, Тетяна Михайлівна; Бірюкова, Марина Василівна; Болотова, Вікторія Олександрівна; Ляшенко, Наталія Олександрівна; Рущенко, Ігор Петрович (My University, 2020)
Навчально-методичний посібник складений як допомога для самостійної роботи студентів, які опановують низку навчальних дисциплін, пов’язаних з різними аспектами функціонування соціальних організацій та діяльності людини в межах соціальних організацій. Призначено для студентів спеціальності 054 "Соціологія".
Keywords: навчальний посібник; організаційна динаміка; комунікативні процеси; управління конфліктами; управління персоналом; безпека соціальних організацій; організаційна культура