Високотехнологічний маркетинг на світових ринках - Данько, Тарас Володимирович (Цифрова друкарня № 1, 2012)
Високотехнологічний маркетинг розглядається в якості функції високотехнологічного підприємництва. Охарактеризовано провідну роль високотехнологічного підприємництва як фактору успішного економічного розвитку країн. Розглянуто сучасний стан досліджень в сфері високотехнологічного маркетингу. Запропоновано модель здатностей високотехнологічного маркетингу. Проаналізовано підходи до управління високотехнологічним маркетингом.

High-technology marketing is considered as the function of high-technology entrepreneurship. The essence and unique features of high-technology marketing are dictated by the peculiarities of high-technology business environment. High-technology marketing capabilities model is introduced.
High-Technology Marketing to the World Markets
Keywords: маркетинг; високі технології; підприємництво; бізнес; інновації