Рентгенофазовий аналіз композиційного покриття Со-Мо-ТіО₂ - Штефан, Вікторія Володимирівна; Єпіфанова, Анастасія Сергіївна; Метеньканич, Мирослава Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Композиційні сплави на основі кобальту та молібдену використовують в машинобудуванні і приладобудуванні для виготовлення різних конструкційних деталей, від яких потрібне поєднання високих механічних і магнітних властивостей. Їх застосовують в електронній промисловості, автомобільній техніці, морських та авіаційно-космічних приладах.
Keywords: композиційні сплави; покриття; електрохімічне осадження