До питання проектування теплового захисту виробничих будинків - Афтанюк, В. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуті типологія і класифікація виробничих будівель. Проаналізовані способи теплового захисту виробничих будівель. Запропонована методика формування системи проектування теплового захисту виробничих будівель.

Analysed typology and classification of industrial building. The methods of thermal defence of industrial building. Offered is methodology of forming the thermal defence of industrial building.
To question of planning of thermal defence of industrial building
Keywords: типологія; класифікація; проектування