Конфліктна взаємодія у навчально-виховному процесі ВНЗ: особливості, механізми виникнення та методи розв'язання конфліктів - Підбуцька, Ніна Вікторівна (My University, 2016)
Мета – отримати знання щодо конфліктогенів педагогічного процесу, стратегій конфліктної взаємодії, деструктивних педагогічних стилів, що провокують конфліктні ситуації. На майстер класі буде розглянуто основи попередження та розв’язання педагогічних конфліктів. Слухачі майстер класу ознайомляться із методом картографії конфлікту; техніками ефективного спілкування у конфлікті; правилами контролю над емоціями.
Keywords: конфлікт; вищій навчальний заклад; викладач; студенти; навчально-виховний процес; конфліктогени; педагогічний процес; конфліктна взаємодія