Особливості організації тренувальних занять аматорських волейбольних команд в умовах викликів сучасності - Стрельникова, Є. Я. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наше дослідження спрямоване на визначення особливостей організації тренувальних занять аматорських волейбольних команд м. Харкова в умовах викликів сучасності.
Keywords: заняття спортом; прифронтове життя; фізичні навантаження; фізична підготовленість; види спорту