Моделювання гібридної системи генерації на відновлювальних джерелах енергії для аналізу енергопостачання споживачів - Федорчук, Станіслав Олегович; Немировський, Ілля Абрамович (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2017)
Запропоновано модель гібридної системи генерації на ВДЕ для аналізу енергетичних балансів при енергопостачанні споживачів.

A model of a hybrid system of generation on renewable energy sources is proposed for the calculation of energy balances in the energy supply for consumers.
Modeling of the hybrid system of generation for renewable energy sources for the analysis of the power supply for consumers
Keywords: генерація; резервні потужності; акумуляція; вітроелектростанції