Пристрій для розрізання - Литвиненко, Ігор Іванович; Самчук, Володимир Володимирович; Кучеренко, Сергій Михайлович; Кучеренко, Наталія Сергіївна; Лях, Бенгард Григорович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2015)
Пристрій для розрізання містить корпус, фрезу. Додатково оснащений другим корпусом, при чому в корпусах встановлені шпинделі, які мають можливість обертання в різні сторони відносно один до одного і до яких жорстко закріплені фрези, які мають форму усіченого конуса. Одна з фрез на більшому діаметрі має торцеву виточку, у яку встановлено з зазором більший діаметр другої фрези. Зубці першої фрези перекривають зубці другої фрези.
Keywords: патент; корисна модель; пристрій для розрізання; фреза; обертання; зубці