Сучасне управління підприємством - Дудар, А. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті виділені актуальні методи управління підприємством у кризових умовах, підходи до стратегічного планування, що дадуть можливість функціонувати підприємству в умовах кризи з найменшими втратами.

In article actual management methods by the enterprise in crisis conditions, approaches to strategic planning which will give the chance to function to the enterprise in the conditions of crisis with the least losses are allocated.
Keywords: криза; антикризове управління; виробництво; економіка; розвиток; enterprise; crisis; anti-recessionary management; manufacture; economy; development