Контроль твердості питної води за електричними параметрами - Мартинович, Н. В.; Походило, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Запропоновано твердість питної води контролювати за електричними параметрами. Наведено графічні результати досліджень.
Keywords: органолептичні властивості; якість; мінеральний склад; реактивна складова; імпедансний метод